Wat en hoe

Strategie

Zonder verhaal geen inhoud. Heb je nog geen verhaal? Dan maken wij het verhaal voor je. Dit is de basis van een goede strategie, jouw rode draad. Of het nu gaat om een online mediastrategie, merkpositionering of een andere marketing-strategie, samen zetten we de lijnen uit naar het beste resultaat.

Concept

Hoe zet je een goed idee om in een duidelijk concept? Welke slijpstenen gebruik je en hoe kom je tot een goede uitwerking? X11 Creatie werkt met originele en creatieve conceptdenkers en strategen. Samen denken we concepten uit en werken we volgens concrete doelen naar een prachtig eindresultaat. Uiteraard met Mileage zodat we kunnen doorbouwen.

Copywriting en tekst

Het is een ware kunst om je verhaal in een paar pakkende regels te omvatten. Hoe raak je iemand in een vluchtig contactmoment? Dat doet goede copy. Met een pakkende slogan, een vlijmscherpe pay-off of rake woorden op je website trek je de juiste aandacht naar je toe. Copy of tekst nodig? Videoscripts of storytelling? Bij X11 Creatie ben je aan het juiste adres!

Design en grafisch
ontwerp

Hoe ziet jouw identiteit er straks uit? Wat wordt jouw stijl? Wat wordt jouw richting? Deze vragen behoren tot het leukste en meest interessante proces van ons vak. Met typografie, vorm en kleur tastbaar maken wie en wat jij bent. Dat gaat van een logo tot een compleet nieuwe huisstijl. Fotografie, illustratie, video en infographics horen hier uiteraard ook bij. Waar kunnen we jou blij mee maken?

Webdesign

Als er één ontwerpdiscipline aan verandering onderhevig is, dan is het wel webdesign. Een goed design ontstaat niet zomaar. Wat wil je bereiken, waar liggen je kansen? Waar trek je je doelgroep mee aan? X11 Creatie brengt het voor je in kaart en zet antwoorden om in passend design. Het technisch ontwerp, de customer journey, de interface; we richten ons op een optimale klantbeleving en kwalitatieve conversies.

Zoekmachine optimalisatie

Een plaatje vertelt meer dan 1000 woorden. Een plaatje alleen zorgt er echter niet voor dat je online goed vindbaar bent in zoekmachines. Daarom heeft een plaatje context nodig, in de vorm van een SEO-tekst of ondersteund door Search Engine Advertising (SEA). Bij X11 Creatie vinden we het belangrijk dat je jouw verhaal aan de wereld kunt vertellen. Daarom verzorgen wij ook SEA-campagnes en SEO-teksten. We voeren niet alleen uit, je kunt ons ook inschakelen voor het bijsturen en monitoren van je campagnes.

Brainstormsessie

Samen op zoek naar antwoorden en ideeën over hoe of waar je naartoe wilt. Dit doen we tijdens een brainstormsessie. In een klein of in een groter gezelschap. Het leuke hiervan is, dat dit altijd de moeite waard is. Soms komen er direct bruikbare ideeën uit, maar soms ook niet, dan komen die later vanzelf. Door de incubatietijd, ideeën moeten rijpen, je brein heeft verwerkingstijd nodig. Misschien richt je je wel op de verkeerde doelgroep of misschien kloppen je kernwaardes niet helemaal meer. Hoe dan ook, zeer verfrissend en inspirerend. Plan een brainstormsessie met X11 Creatie in.

Naar boven
Social