Wie

Aangenaam!

X11 Creatie is jouw strategische creatieve partner. Basis van X11 Creatie ben ik, Danny de Neef. In de rol van art director, conceptdenker, grafisch ontwerper en copywriter. Bundeling van deze krachten maken dat ik multi-inzetbaar ben in creatieve zaken. Ik werkte bij -en werk met X11 Creatie voor- diverse reclame- en ontwerpbureaus in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Samen sterker

X11 Creatie opereert als reclamebureau. Met alle disciplines. Dit doen we niet alleen, maar we werken samen met de leukste en beste partners. Dit doen we onder andere in het samenwerkingsverband onder de naam Creatiexpress. Voor online marketing werken we nauw samen met bureau Bishop. Voor websites, video, fotografie, illustratie hebben wij allemaal toegewijde partners, zodat mankracht en specialisten voor iedere opdracht opgeschaald kunnen worden.

X11Creatie, what's
in the name?

De X staat voor kruisbestuiving. Vermenigvuldigen gaat voor optellen. Sluit je een schrijven af met ‘X’, dan krijg je gegarandeerd reactie. Met de X-factor zit je goed, daar kom je verder mee. Het getal 11 is een getal van uitersten. Het is een meestergetal, maar ook het gekkengetal. 11 is verbonden met inzicht, openbaring, creativiteit, schoonheid en intuïtie. Creatie staat voor de samenvoeging van art en copy. Samen zorgen zij voor een concept, humor, creativiteit, inzicht, kunst, oplossingen en antwoorden.

Naar boven
Social